3 hiba hajmosáskor

3 hiba hajmosáskor

Itt most kifejezetten BubblyPro professzionális termékek használatát elemezzük, főként a visszajelzések alapján. Minden BubblyPro koncentráltan tartalmaz hatóanyagokat, erre mindig gondolj használatkor. 

1. Túl sok sampont használsz

Tényleg nagyon tömény a Volume és a Repair Professzionális Sampon is, így próbáld a lehető legkevesebbet használni és bőven adj hozzá vizet. Első samponozáskor még nem baj, ha nincs nagy hab, másodiknál már masszív habot kell, hogy tapasztalj. Mert ugye mindig kétszer samponozol?

2. Rövid ideig öblítesz

Nagyon fontos, hogy mindkét samponozás és a balzsamozás után 100 %-ban öblítsd ki a termékeket, ne maradjon a hajadon/fejbőrödön. Pont az utóbbi néhány hétben két vásárlónk is jelezte, hogy még mindig viszket a fejbőre. Azt tanácsoltuk nekik, hogy egy kicsit tovább öblítsék a sampont - és voilá, eltűnt a viszketés.
Szóval azt javasoljuk, hogy mikor már tisztának gondolod, onnan még 20 másodpercig öblítsd, :) (Ha a fejbőrödön marad, nem lesz "tiszta-érzeted" és nehezebbnek érzed majd a hajad.)

3. Nem a hajtípusodnak megfelelően használod a balzsamot

A BubblyPro Professzionális Balzsamot úgy fejlesztettük, hogy a legvékonyabb szálú, nagyon zsírosodó hajtól a festett, göndör hajig tökéletesen működjön, de másképp kell használni. 
3 dologgal tudsz játszani:
  • felvitt balzsam mennyisége
  • hatóidő, azaz mennyi ideig hagyod rajta
  • mennyire vizes hajra viszed fel 
A két véglet hajtípuson így használd:
- nagyon vékonyszálú, zsírosodó haj
Picit kinyomkodod hajadból a vizet a kezeddel, 2-3 nyomásnyi balzsamot felviszel tincsenként és már öblítheted is le. Pakolásként valószínűleg nem is kell használnod. (Nagyon szélsőséges hajtípus esetén előfordulhat, hogy számodra elég a sampon és a leave-in balzsam és nincs szükség balzsamra.)
- festett/melírozott/roncsolt/göndör haj esetén
Törölközőszáraz hajra viszed fel, kb. 5-7 nyomásnyit, 3-5 percig rajta hagyod és utána öblíted.
Ha hajmosás után nehéznek érzed a hajad, vegyél vissza a fenti 3 kategória alapján, azaz kevesebbet, picit vizesebb hajra, rövidebb ideig. 
Ha tanácsra van szükséged, akkor pedig bátran fordulj hozzám: hello@bubblypro.hu
Nagyon köszönünk minden visszajelzést, ezekből tudunk tanulni, fejlődni. 

Szeresd a hajad!

Vissza a blogba