helyes hajmosás az egészséges hajért

10 dolog a tökéletes hajmosáshoz

Ha erre a 10 dologra odafigyelsz, már sokat teszel a hajadért. Apróságnak tűnnek, de látványos változást lehet ezekkel elérni a tapasztalatom szerint. 
1. Hajmosás előtt mindig fésüld ki a hajad, hogy vizesen már ne kelljen csomókat bontogatni! (Kivéve, ha göndör hajad van, azt szárazon soha ne fésüld!)
2. Kézmeleg vizet használj!
3. A sampont a füled fölé, és a tarkód fölé vidd fel és onnan oszlasd el. Ezek a területek sokszor kimaradnak, és sokkal hamarabb lesz újra szennyezett a haj. 
4. Mindig kétszer mosd a hajad! A második hajmosásnál válik valóban tisztává a fejbőr. Első mosásnál ne várj nagy habot, a szennyeződés 70 %-át ilyenkor "gyűjti" a BubblyPro Professzionális Sampon. A 2. hajmosásnál már intenzív habot tapasztalsz, ezzel már tökéletesen tisztává válik a fejbőr. 
BubblyPro Professzionális Sampon
5. Minden hajmosásnál használj balzsamot! Nem úri huncutság, ezzel viszed be a szükséges tápanyagokat a hajszálaidba. Akkor is használj balzsamot, ha zsírosodásra hajlamos, vékonyszálú hajad van. 
6. Balzsamozás előtt nyomkodd ki a hajad, vagy dobd fel a Bubbly Pro törölköződet pár percre. Hajtípustól függően itt találsz segítséget.
7. A BubblyPro Professzionális Balzsamot mindig a haj hosszára vidd fel, ne a fejbőrre. A fejbőrre a sampon kerül.
BubblyPro Professzionális Balzsam és Pakolás
8.  A balzsamot tincsenként vidd fel és a tökéletes hatás érdekében egy fésűvel vagy kefével húzd át a hajadon, hogy tényleg mindenhova kerüljön. 
9. Ha végeztél ne dörgöld agyon a hajad, mert vizesen nagyon sérülékeny. 
Ne használj frottír törölközőt, hogy elkerüld a hajad szöszösödését, dobj fel egy BubblyPro törölközőt pár percre.
BubblyPro Bambusz Hajtörölköző
10. A vizes haj fésüléséhez használj BubblyPro Professzionális Leave-in Balzsamot, segít a haj sérülésmentes kibontásában. 
BubblyPro Professzionális Leave-in Balzsam
Ne felejtsd, a legfontosabb, hogy: Szeresd a hajad!
mesterfodrász
Vissza a blogba